Over ons

Over ons

Dewitte, is een metaalbedrijf dat ruim 50 jaar geleden opgestart werd door vader Willy. Hij vestigde zich in de Weidestraat 120 te 8310 in Assebroek gelegen bij Brugge. Hij vervaardigde o.a. metalen trappen en balustrades, alsook open haarden, schouwen en inbouwkachels.

Door de jaren heen is het bedrijf vooral geëvolueerd naar het vervaardigen van allerhande metaalconstructies op maat met diverse afwerkingsmaterialen zoals glas, hout, natuursteen, ... Het  gamma werd  uitgebreid met  glaswerken die al dan niet verwerkt worden in staal of inox en dit altijd met veel aandacht voor stijl en detail.

Ricky heeft de verschillende etappes in het bedrijf doorlopen, eerst zelf jarenlang meegewerkt in het atelier waar hij zijn kennis in de praktijk kon brengen en de knepen van het vak leerde. Na verloop van tijd nam hij de verkoop, coördinatie en dienst na verkoop op zich. In 2003 is vader Willy het wat rustiger aan gaan doen en heeft Ricky de zaak overgenomen. Het atelier en kantoor zijn nog altijd gevestigd op hetzelfde adres.

Het vakmanschap en secure kwaliteitsbewaking zijn een bijzonder aandachtspunt doorheen het hele proces voor Ricky. Het personeel zijn geschoolde arbeiders met de nodige competenties en brevetten zodat de kwaliteit altijd gegarandeerd is. De levering en plaatsing gebeurt altijd vakkundig  en met de nodige zorg.
Door de vele jaren ervaring hebben wij een zeer ruim aanbod van mogelijkheden opgebouwd voor ieders interieur of project.

Zowel particulieren als professionals vinden hun weg naar onze diensten.
Ricky zal u altijd persoonlijk te woord staan en het ontwerp opvolgen tijdens het gehele proces, zodat u als klant de garantie heeft dat uw project in goede handen is.


info@dewitte-mg.beRicky Dewitte | Metaal & glas constructies Ricky Dewitte | Metaal & glas constructies Ricky Dewitte | Metaal & glas constructies Delly Vrebos | Whisky & Gin store